WORKS

Good design is obvious. Great design is transparent.

Joe Sparano

SKILLS

Koktail werkt goed en graag samen met communicatiebureaus. Koktail is een mooie aansluiting op de art director en geeft daarom de voorkeur aan een duurzame samenwerking.

SANNE

Foto Sanne

Geboren in Amsterdam, opgegroeid in de Zaanstreek. Bij het maken van scripties vroeger gaf ik de meeste aandacht aan het opmaken van het document. Met vormgeving kun je je boodschap van tekst en beeld zoveel krachtiger maken…zonder dat het de lezer ‘opvalt’. Good design is invisible.
Na verschillende commerciële functies bij o.a. Albert Heijn ben ik uiteindelijk richting de grafische vormgeving gegaan. Een goede grafische opleiding gaf mij de basis om aan de slag te gaan. Eerst bij grafische bedrijven om de nodige kennis en ervaring op te doen. Vervolgens als creatief DTP’er binnen de communicatiebranche om me verder te ontwikkelen binnen design. In 2013 ben ik als zelfstandige gestart met Koktail. Op deze manier ben ik flexibel inzetbaar en dat is vaak makkelijk!
Ik ben hardwerkend en behulpzaam van aard met een no-nonsense houding. Beloftes kom ik na en dat verwacht ik ook van anderen, ik houd van duidelijkheid. Ik vind het prettig om een langdurige samenwerking aan te gaan met partijen waar het mee ‘klikt’. Vaak weet je dan wat je aan elkaar hebt en kan er efficiënt en gezellig (!) worden gewerkt, op basis van vertrouwen.
Om energiek en gezond te blijven doe ik aan hardlopen, workout & yoga. Mijn interesses? Ik houd van kunst en mijn gezin.

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together

- Nelson Mandela

PARTNERS

Koktail gelooft in partnerschap
Synergie (Grieks: synergia, samenwerking) is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Het woord wordt gebruikt voor een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken.
Koktail werkt o.a. samen met:
M68 Creatieve Communicatie
Mazeline projectmanagement marketing & print
Metzelwerk bouwt aan je online identiteit

CONTACT